Kubernetes

Navnet Kubernetes stammer fra græsk, og betyder kaptajn. Kubernetes blev lanceret af google for 5 år siden.

Kubernetes er en open source-platform til styring af containerbaserede services og tjenester, der letter både konfiguration og automatisering. Det er hvad der kaldes en orkestrering platform og hvor Kubernetes er det mest anvendte, med konkurrenter som Docker Swarm og Red Hats OpenShift. En af de store forskelle på de 3 orkestrerings platforme er at Kubernetes er gratis og de har formået at få et stort og hurtigt voksende økosystem.

Vi er kubernetes eksperter og har 3 års produktionserfaring med opsætning, sikkerhed, skalering og drift.

Derfor har nedenstående virksomheder betroet sig til vores ekspertise inden for container verdenen.

Hos Peytz & Co kan vi hjælpe med at få etableret dit Kubernetes cluster. Hvis der er brug for det, tilbyder vi også opkvalificering af medarbejdere via workshops til at få den fornødne viden.
Har i brug for en DevOps afdeling til at varetage 24/7 drift af jeres kubernetes cluster, varetage CI/CD mm. kan vi også klare det.

“Vi er meget glade for både processen og resultatet. Peytz & Co har været en fantastisk sparringspartner i vores rejse mod et fuldt cloud- og containerbaseret driftsmiljø. Midt i et hektisk projekt med en meget kort deadline, og en hel del ukendte faktorer, har Peytz & Co stået som en klippe i stormen og gjort os trygge med deres store viden om AWS, Kubernetes, native cloud development og drift. ”

siger CIO Mogens A. Hansen fra e-Boks.