Vi driver 500+ kundeløsninger

Vores kunder sætter især pris på vores høje oppetid, den effektive support og en problemfri skalering, når trafikken peaker. Når det handler om personhenførbare data, er de glade for, at de kan vælge danske udviklere og systemadministratorer samt servere, der er placeret i Danmark.

Hos Peytz & Co har vi desuden specialiseret os indenfor de 3 største Public Cloud udbydere: Amazon Web Services, Microsoft Azure og Google Cloud Platform. Dette har gjort, at virksomheder som Grundfos, Danmarks Radio, TV 2, Folkekirkens IT, Horsens Kommune og Bolius har betroet os med hostingen af komplekse og forretningskritiske applikationer, som vi overvåger og administrerer.

Vi kan også hjælpe jeres virksomhed med at migrere applikationer, services og hele it infrastrukturer over i den Public Cloud, der passer bedst til jeres behov. Vi tilbyder at administrere og vedligeholde jeres infrastruktur samt fungere som single point of contact.

Certificerede partnere

Vi mener, at en god Cloud-løsning skal nedbringe virksomhedens udgifter til hardware, software, drift og administration markant – og samtidig yde en skalérbar og agil service. Det højner virksomhedens konkurrenceevne og bidrager dermed positivt til forretningen