Denne verdens IT kriminelle bliver stadigt dygtigere, og vigtigheden af at sikre sine kritiske data er gang på gang blevet påvist af kedelige datalæk, inficeringer og indbrud.

I 2017 blev det største danske rederi A.P. Møller-Mærsk udsat for et ransomware angreb, som forårsagede lockdown af 76 havneterminaler, samtidig med at virksomheden mistede evnen til at håndtere ordrer. Det kostede Mærsk et anseeligt beløb mellem 1 og 2 milliarder kroner på tabt forretningsdrift.

Typiske årsager til at hackere får adgang til følsom information er for sen, eller helt manglende, opdatering af systemer og applikationer. Hver eneste dag afsløres et stort antal nye, hidtil ukendte, sårbarheder. I første halvår af 2018 blev det til hele 10.644 af slagsen, fortæller danske DKCERT. Af dem vurderes hele 17 procent som værende kritiske.

Så lad os hjælpe dig med at sikre dine systemer for dig!

I starten af 2017 besluttede vi at foretage den nødvendige investering i at skabe dokumentationen

Grundlæggende har vi ikke ændret på noget i den måde, vi arbejder på. Men nu har vi fået dokumenteret procedurer og processer og aftalt roller og ansvar, så vi kan dokumentere, hvordan vi styrer IT-delen af vores forretning.

I starten af december 2018 påbegyndte Inforevision arbejdet med revidere vores virksomhed på baggrund af den dokumentation, vi har udarbejdet med afsæt i ISO 27001. Torsdag d. 31. januar modtog vi resultatet af revisionsrapporten, og vi kan med stor stolthed fortælle, at vi er gået igennem revisionen uden anmærkninger. Peytz & Co kan nu levere en ISAE 3402 revision-rapport, hvis vores kunder skulle have behov for at rekvirere den.

Det har været en lang rejse – men processer og arbejdsgange er nu dokumenteret. For os har det været en aktiv beslutning og et signal om, at vi fortsat er klar på at tage ansvar og hjælpe vores kunder med de forretningskritiske løsninger.

Vil du høre mere?
Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi har gjort for at opnå denne blåstempling fra IT revisoren, er du altid velkommen til at spørge.