Cloud

Fordele ved Public Cloud

Hastighed: Med mulighed for at tilføje flere geografiske placeringer, kan man sikre at ens brugere får den bedst mulige oplevelse. Har man for eksempel mange kunder og besøgende fra USA, kan det være en fordel at servicere dem fra en cloud i USA.

Skalerbarhed: Skru op og ned på jeres services eller lager efter behov. Man kan f.eks. etablere 100 nye instanser på et øjeblik. Man kan også modtage 600.000 nye brugere den ene dag og nedjustere til 10.000 dagen efter. Cloud løfter virksomhedens konkurrenceevne – jeres it infrastruktur kan følge med i produktudviklingen og modtage flere kunder.

Økonomi: Cloud reducerer udgiften til dyrt IT hardware, licenser og infrastruktur. Betal kun for, hvad I bruger og ikke for overhead.

Peytz DevOps

Vi tilbyder at opsætte og drifte jeres cloud environment, så vi sørge for at i er kørende 24/7.
Vi står for opsætning og design af jeres infrastruktur, vejledning i best practise og søger for at det hele kører samt bliver opdateret. I tilfælde af fejl eller nedbrud søger vi for Disaster Recovery strategier, hvor vi har det hele som “Infrastructure as Code” så vi hurtigt kan komme op igen. Al dataen søger vi også for der bliver taget backup af.
Vi står gerne for ansvaret, samt hjælper jeg med at få en agilløsning med massere af automation.

Hos Peytz & Co har vi specialiseret os indenfor de 3 største Public Cloud udbydere: Amazon Web Services, Microsoft Azure og Google Cloud Platform. Dette har gjort, at virksomheder som Grundfos, Danmarks Radio, B&O Play, TV 2, Folkekirkens IT og Bolius har betroet os med hostingen af komplekse og forretningskritiske applikationer, som vi overvåger og administrerer.

Vi kan også hjælpe jeres virksomhed med at migrere applikationer, services og hele it infrastrukturer over i den Public Cloud, der passer bedst til jeres behov. Vi tilbyder at administrere og vedligeholde jeres infrastruktur samt fungere som single point of contact.

Vi synes en god Cloud-løsning

skal nedbringe virksomhedens udgifter til hardware, software, drift og administration markant – og samtidig yde en skalérbar og agil service. Det højner virksomhedens konkurrenceevne og bidrager dermed positivt til forretningen.